Android 2.2 disponibil de azi pe Samsung Galaxy S: iată cum Îl instalați!

6.171 ori
<b>Android 2.2 disponibil de azi pe Samsung Galaxy S: iată cum Îl instalați!</b>După cum vă informam cu câteva zile în urma, astăzi este ziua cea mare pentru utilizatorii lui Samsung Galaxy S, care vor beneficia de actualizarea la Android 2.2 Froyo. Din fericire avem și un ghid de instalare întocmit de androider.ro și care se...

După cum vă informam cu câteva zile în urma, astăzi este ziua cea mare pentru utilizatorii lui Samsung Galaxy S, care vor beneficia de actualizarea la Android 2.2 Froyo. Din fericire avem și un ghid de instalare întocmit de androider.ro și care se va dovedi foarte util pentru posesorii handsetului.

Rețineți că posesorii de Galaxy S cumpărat prin Orange vor primi Froyo mai târziu, peste 2 săptămâni, conform lui Tudor Juravlea, product manager al operatorului. Actualizarea celorlalte handseturi se face începând de azi, 26 noiembrie prin Kies și cu ajutorul service-urilor. Ghidul complet de instalare se află pe androider, iar între timp vă prezentăm și ce aduce nou această versiune Android:

- Android 2.2 JIT compiler
- Adobe Flash Player 10.1
- Android Market actualizat
- viteză crescută a sistemului
- pinch to zoom în ecranul Home
- o tastatură virtuală îmbunătățită
- interfață îmbunătățită
- media hub
- teme noi
- suport MS Exchange
- versiune nouă a aplicației Gmail

Kies poate fi descărcat de aici pentru a începe procesul de actualizare.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×