Android depaseste iPhone la capitolul noi abonati in trimestrul 2 al acestui an

Autor:  | Publicat în:  Android 1.044 ori
<b>Android depaseste iPhone la capitolul noi abonati in trimestrul 2 al acestui an</b>Cota de piata a platformei Android este in plina crestere, iar conform celui mai nou studiu realizat de Nielsen, OS-ul mobil produs de Google a reusit pentru prima oara sa depaseasca iPhone la capitolul noi abonati pe trimestrul 2 al acestui an. &nbsp;...

Cota de piata a platformei Android este in plina crestere, iar conform celui mai nou studiu realizat de Nielsen, OS-ul mobil produs de Google a reusit pentru prima oara sa depaseasca iPhone la capitolul noi abonati pe trimestrul 2 al acestui an.

Per total, numarul de abonati noi a crescut cu 25% pe piata smartphone-urilor, in vreme ce Android a inregistrat o crestere pana la 13% (cota de piata), de la 9% in trimestrul precedent. In ce priveste numarul de abonati din ultima luna, Android a depasit iPhone din nou, cu 27% dintre posesorii de smartphone-uri optand pentru acest OS, versus 23% pentru iPhone.

RIM detine in continuare suprematia, cu un procent de 33%, dar aceste performante se vor schimba cu siguranta in urmatoarele 2 trimestre, atat din cauza lui iPhone 4, cat si a noilor telefoane Motorola cu Android la bord. Retineti faptul ca aceste procente se aplica pietei din SUA doar.

Android depaseste iPhone la capitolul noi abonati in trimestrul 2 al acestui an

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×