Android Jelly Bean ajunge la 7% din piața device-urilor cu sistem de operare mobil al Google

825 ori
<b>Android Jelly Bean ajunge la 7% din piața device-urilor cu sistem de operare mobil al Google</b>La fiecare început de lună este pusă o statistică legată de versiunile Android și cota de piață pe care o dețin. Android 2.2 Froyo și 2.3 Gingerbread sunt pe trend descendent, iar 4.0 Ice Cream Sandwich și 4.1 sau 4.2 Jelly Bean se află pe o...

La fiecare început de lună este pusă o statistică legată de versiunile Android și cota de piață pe care o dețin. Android 2.2 Froyo și 2.3 Gingerbread sunt pe trend descendent, iar 4.0 Ice Cream Sandwich și 4.1 sau 4.2 Jelly Bean se află pe o pantă pozitivă, de creștere.

Și un pic de statistică:

1. Android 2.3 Gingerbread - 50.8%;
2. Android 4.0 Ice Cream Sandwich - 27.5%;
3. Android 2.2 Froyo - 10.3%.

Observați că Android Jelly Bean, cea mai nouă versiune de software Android, nici măcar nu se încadrează în TOP 3. Este puțin ciudat pentru cei care cumpără un smartphone Android de top și se văd blocați la versiunile de software anterioare.

Mă aștept ca Android Jelly Bean să crească în perioada următoare, vor mai trece câteva luni până se va trece la Android 5.0 și va reîncepe cursa de update software spre cel mai nou software mobil Google. O cursă care se anunță fără de sfârșit. Doar telefoanele și tabletele din seria Nexus se laudă cu update software rapid în mod constant.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×