Samsung Galaxy S III primește actualizarea la Android 4.1.2 Jelly Bean; Iată noile funcții!

2.816 ori
<b>Samsung Galaxy S III primește actualizarea la Android 4.1.2 Jelly Bean; Iată noile funcții!</b>Samsung a început să ofere actualizarea la Android 4.1.2 Jelly Bean pe varianta internațională a lui Samsung Galaxy S III. Terminalul este unul dintre cele mai bine vândute în acest an și era de așteptat să aibă parte de update-uri relativ...

Samsung a început să ofere actualizarea la Android 4.1.2 Jelly Bean pe varianta internațională a lui Samsung Galaxy S III. Terminalul este unul dintre cele mai bine vândute în acest an și era de așteptat să aibă parte de update-uri relativ rapide.

Rețineți că aceasta actualizare va sosi treptat, deci ar putea să nu ajungă la utilizatorii din România în primul val. Odată cu acest release veți primi și unele dintre funcțiile lui Galaxy Note II. în primul rând rețineți că versiunea de update este Android 4.1.2 JZOO54K, iar ea aduce mult-așteptatul Multi View, adică multitasking Multi Window, celebra modalitate de a rula aplicații în paralel de pe Galaxy Note II. Apoi primim și Page Buddy și o nouă aplicație pentru galerie, aceeași de pe Note II.

Panoul de notificări poate fi acum personalizat, iar sliderul pentru luminozitate din zona de notificări poate fi dezactivat. Galaxy S III primește și funcția Smart Rotation (ecranul se ajustează în funcție de unghiul de vizualizare al utilizatorului). în cele din urmă sunt incluse și 2 aplicații: Paper Artist și Group Cast, plus input continuu pe tastatură, în stil Swipe. Puteți să realizați actualizarea prin Samsung Kies sau prin OTA.

Preț Samsung I9300 Galaxy S III în magazinele online:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×