Android 4.0 pe Sony Xperia S Într-un demo detaliat (Video)

Autor:  | Publicat în:  Sony 1.421 ori
<b>Android 4.0 pe Sony Xperia S Într-un demo detaliat (Video)</b>Probabil vă întrebați ce schimbări de UI și utilizare aduce Android 4.0 pe Sony Xperia S, unul dintre cele mai interesante terminale Android ale începutului de an. Ei bine, acum a fost publicat pe web un demo video în care vedem cum arată...

Probabil vă întrebați ce schimbări de UI și utilizare aduce Android 4.0 pe Sony Xperia S, unul dintre cele mai interesante terminale Android ale începutului de an. Ei bine, acum a fost publicat pe web un demo video în care vedem cum arată interfața lui Android 4.0 pe Xperia S și puteti viziona acest clip mai jos.

Din păcate clipul este într-o limbă străină, dar imaginile fac cât o mie de cuvinte. în cazul în care nu știați, utilizatorii lui Xperia S vor trebui să aștepte până la finalul lunii iunie pentru a primi cel mai nou Android. Observați că puteți accesa acum camera din lockscreen, cu toate că Xperia S are un buton fizic pentru cameră, deci această funcție nu prea își are rostul. Observ și prezența unor noi widgeturi, a unei galerii foto evoluate, cu thumbnail-uri mai mici și organizare mai bună.

De remarcat și prezența unui nou player audio, care arata foarte mult ca acel player Walkman de pe Xperia SX și GX, modele proaspăt anunțate în Japonia. Fundalul rămâne în continuare negru pe telefon, cu scrisul alb și sar în ochi noile slidere pentru conectivitate, de culoare albastră. Per total experiența este cam aceeași ca pe Xperia S cu Gingerbread, în afară de câteva schimbări de estetică. Sunt sigur că s-a umblat și la performanță și la durata bateriei, cu ocazia sosirii acestei actualizări.

Preț Sony Xperia S în magazinele online:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×