Android ocoleste Romania; Update-ul Android Market ne lasa pe dinafara... din nou!

2.683 ori
<b>Android ocoleste Romania; Update-ul Android Market ne lasa pe dinafara... din nou!</b>Desi puteam sa juram ca suntem pe lista tarilor care vor beneficia de aplicatii platite din Android Market, conform surselor Google, iata ca Romania a ramas din nou pe dinafara. Dupa cum probabil stiti deja, gigantul motoarelor de cautare a updatat lista...

Desi puteam sa juram ca suntem pe lista tarilor care vor beneficia de aplicatii platite din Android Market, conform surselor Google, iata ca Romania a ramas din nou pe dinafara. Dupa cum probabil stiti deja, gigantul motoarelor de cautare a updatat lista de tari care suporta Android Market, oferind posibilitatea utilizatorilor din aceste tari sa cumpere aplicatii pentru faimoasa platforma mobila.

Android Market, in noua variata permite developerilor din peste 20 de tari noi sa vanda aplicatiile prin Android Market si se pare ca inca 18 tari se vor adauga peste 2 saptamani... poate chiar si Romania. In privinta vanzarii de aplicatii, 29 de tari noi dispun acum de posibilitatea de achizitie de softuri Android, dar noi vom enumera doar cateva: Danemarca, Finlanda, Portugalia, Rusia, Israel, Mexic, Argentina, Singapore, Norvegia etc.

Developerii care au targetat aplicatiile catre "All Locations" isi vor pastra setarile intacte, dar cei care au directionat softurile doar regional, vor fi incantati sa afle ca exista acum o piata de desfacere mai larga. Google, vrem Android Market! Se aude?!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×