Scurteaza URL-urile si cu Goo.gl; rival pentru Bit.ly?

3.497 ori
<b>Scurteaza URL-urile si cu Goo.gl; rival pentru Bit.ly?</b>Daca a esuat cu Latitude, Wave si Buzz, de ce sa nu incerce inca un serviciu destinat esecului? Google tocmai a lansat un serviciu de scurtare a URL-urilor, goo.gl, practic inutil de vreme ce exista deja zeci de site-uri care fac acest lucru si ofera si...

Daca a esuat cu Latitude, Wave si Buzz, de ce sa nu incerce inca un serviciu destinat esecului? Google tocmai a lansat un serviciu de scurtare a URL-urilor, goo.gl, practic inutil de vreme ce exista deja zeci de site-uri care fac acest lucru si ofera si functii extra.

Bit.ly este cel mai celebru dintre ele si trebuie mentionat ca Goo.gl debutase initial in decembrie, drept o functie integrata in gama de produse Google. Ce ofera serviciul Google? Atat scurtarea URL-urilor, cat si tracking-ul linkurilor postate prin servicii de socializare sau trimise pe mail. Astfel, veti afla cate persoane au fost interesate de linkul scurtat postat pe web.

Gigantul motoarelor de cautare afirma ca rivalul pe care l-a creat pentru Bit.ly are ca avantaje stabilitatea, securitatea si viteza. Ultimele doua sunt cruciale, de vreme ce astfel de metode de scurtare de linkuri sufera de obicei din cauza downtime-ului si a linkurilor mascate catre site-uri nedorite. Goo.gl incorporeaza un sistem de detectare automata a spam-ului si ofera un uptime de "aproape 100%" din momentul lansarii.

Iata si 2 ponturi pentru utilizatorii lui Goo.gl:

  • adaugati .qr la un link prescurtat si veti obtine un cod QR, care odata scanat va va duce la URL-ul initial
  • adaugati .info la un URL goo.gl pentru a verifica statisticile Analytics ale linkurilor prescurtate de dumneavoastra
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×