Huawei Mate 9 și Mate 9 Pro primesc de astăzi actualizarea la Android Oreo; vine la pachet cu funcția Projection

3.444 ori
<b>Huawei Mate 9 și Mate 9 Pro primesc de astăzi actualizarea la Android Oreo; vine la pachet cu funcția Projection</b>De astăzi cei de la Huawei încep distribuirea pachetului software Android 8.0 Oreo + EMUI 8.0 pentru smartphone-urile Huawei Mate 9 și Huawei Mate 9 Pro. Pe lângă toate noutățile asociate "biscuitului" avem parte și de introducerea

Începând de astăzi cei de la Huawei dau startul actualizării la Android 8.0 Oreo pentru smartphone-urile Mate 9 și Mate 9 Pro, device-uri ce primesc și extra funcții pe lângă cele obișnuite. Ne referim la funcția Projection văzută și pe Mate 10 Pro, modalitatea prin care putem conecta telefonul la un monitor extern, asta fără a fi nevoie de un dock special precum este necesar în cazul terminalelor Samsung.

Conexiunea se realizează prin intermediul cablului USB Type-C conectat la un dongle cu port HDMI și ulterior la monitor. Astfel avem parte de o interfață similară cu cea a unui desktop de unde putem accesa toate aplicațiile și documentele de pe smartphone ca pe un PC real. Ecranul telefonului poate servi pe post de touchpad, dar se poate conecta și un mouse prin Bluetooth.

Faptul că Huawei aduce funcția și în cazul de față este de apreciat și aflați că pe lângă aceasta mai avem parte și de tratamentul clasic Oreo, adică modul Picture in Picture, o integrare mai mare a lui Google Assistant în OS, dar și elemente de design actualizate. Pentru moment Android Oreo se livrează doar pe telefoanele Mate 9 și Mate 9 Pro din China, dar până la final de an ar putea ajunge și la noi!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×