Android Pay va debuta pe 26 august, conform unor memo-uri interne de la McDonald's

Autor:  | Publicat în:  Android 907 ori
<b>Android Pay va debuta pe 26 august, conform unor memo-uri interne de la McDonald's</b>Starbucks şi McDonald&#39;s sunt mereu &icirc;n avantgarda inovaţiei mobile, lucru dovedit de faptul că au fost printre primele companii care au &icirc;nceput să implementeze &icirc;ncărcătoare wireless &icirc;n mesele lor. Acum McDonald&#39;s ar fi...

Starbucks şi McDonald's sunt mereu în avantgarda inovaţiei mobile, lucru dovedit de faptul că au fost printre primele companii care au început să implementeze încărcătoare wireless în mesele lor. Acum McDonald's ar fi confirmat (involuntar) sosirea lui Android Pay în restaurantele sale din SUA, printr-un memo intern către angajaţi.

Android Pay a fost anunţat la Google I/O 2015 în luna mai, deci îl aşteptam de ceva vreme. În mod bizar acelaşi anunţ care face referire la sosirea lui Android Pay pe 26 august la McDonald's menţionează şi sosirea lui Samsung Pay pe 21 august. Acest lucru nu e posibil, deoarece Samsung Pay va debuta de abia luna viitoare. Nu ar trebui totuşi să ne grăbim cu concluziile, pentru că Google anunţase că Android Pay va sosi odată cu Marshmallow.

Android Pay

McDonald's este unul dintre cei mai mari parteneri Google şi cel mai răspândit restaurant din SUA, deci rolul său în popularizarea lui Android Pay va fi uriaş. Plăţile se vor realiza foarte simplu, exact ca la Apple Pay, prin atingerea terminalului vostru mobil de device-ul pentru plăti pentru a realiza transferul de fonduri via NFC. Android Pay va crea şi un cod special pentru fiecare tranzacţie pentru a evita furtul de date personale.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×