Android Q Beta 2 aduce o nouă metodă de multitasking: notificări în formă de "bule" copiate de la Facebook Messenger

995 ori
<b>Android Q Beta 2 aduce o nouă metodă de multitasking: notificări în formă de "bule" copiate de la Facebook Messenger</b>La doar câteva săptămâni distanță de la distribuirea lui Android Q Beta 1, iată că cei de la Google anunță release-ul 2 din serie care aduce la pachet o serie de noutăți interesante. Vă amintim că primul release sosea cu un

La doar câteva săptămâni distanță de la distribuirea lui Android Q Beta 1, iată că cei de la Google anunță release-ul 2 din serie care aduce la pachet o serie de noutăți interesante. Vă amintim că primul release sosea cu un Dark Mode îmbunătățit, noi gesturi de navigare și teme customizabile printre altele. Să vedem acum ce ne rezervă Android Q Beta 2! 

Android Q Beta 2

Ei bine, prima noutate de pe listă se numește "Bubbles" și reprezintă o nouă metodă de multitasking potrivit celor de la Google - fiind vorba despre notificări afișate sub forma de bule fix precum avem acele Chat Heads din cadrul Facebook Messenger. Poate fi considerată și drept o evoluție a funcției "Quick Smart Toggles" și după cum puteți vedea prezintă notificările din cadrul mai multor aplicații sub formă de bule pe ecran. 

Avem de asemenea și un emulator de pliabile, cei interesați având posibilitatea de a-și vedea aplicațiile sub formă de preview în cadrul Android Studio pe device-uri virtuale cu panouri pliabile de 7.3 sau 8 inch, fiind inclus momentan doar suportul pentru ecranele regăsite pe Huawei Mate X, respectiv Samsung Galaxy Fold.

Android Q Beta 2

Printre alte noutăți avem un preview al conținutului atunci când distribuim shorcut-uri pri API, noi API-uri publice, cât și posibilitatea de a alege ce microfon să fie utilizat pentru înregistrarea audio (pentru terminale cu mai multe microfoane). Android Q Beta 2 este disponibil doar pe terminalele Pixel, de la prima generație și până la Pixel 3 XL. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×