Oppo le pune gând rău zvonacilor care au distribuit leak-uri ale telefonului Oppo Reno; Se lasă cu amenzi

1.174 ori
<b>Oppo le pune gând rău zvonacilor care au distribuit leak-uri ale telefonului Oppo Reno; Se lasă cu amenzi</b>Dacă în urmă cu 5-6 ani leak-urile asociate unui viitor smartphone ce urma să debuteze pe piață erau foarte restrânse, fiind păstrat acel suspans din momentul debutului, la ora actuală ajungem să aflăm detaliile complete

Dacă în urmă cu 5-6 ani leak-urile asociate unui viitor smartphone ce urma să debuteze pe piață erau foarte restrânse, fiind păstrat acel suspans din momentul debutului, la ora actuală ajungem să aflăm detaliile complete ale device-urilor pregătite chiar și cu câteva luni înainte de lansare. În vreme ce unii producători fac greșeli intenționate în online pentru a mări hype-ul din jurul device-urilor, există și producători ce nu apreciază aceste leak-uri.

Un exemplu este Oppo, companie care astăzi anunță faptul că zvonacii care au distribuit leak-uri ale viitorului telefon numit Oppo Reno s-ar putea trezi cu amenzi. Am văzut multe scăpări asociate acestui handset, de la randări oficiale postate de către retaileri din China cu mult înaintea debutului de pe 10 aprilie și până la certificări TENAA.

Oppo Reno

Cu toate acestea, firma chineză nu pare a fi deranjată de aceste scăpări în cauză, ci de către un leak în principal. Este vorba despre colecția de randări de huse pe care am văzut-o cu ceva timp în urmă și care ne dezvăluia inedita cameră selfie pop-up gândită de către Oppo, ceva pe care compania ar fi vrut să îl țină ascuns pentru a uimi presa în ziua lansării.

Nu s-a întâmplat așa pentru că imaginile s-au răspândit deja în toată lumea rapid. Vina este pusă pe seama producătorului de accesorii și distribuitorilor care au avut la îndemână materialele. Oppo afirmă că sursa originală a leak-ului trebuie să plătească aproximativ 75.000 dolari amendă și are în plan ca pe viitor să implementeze legi mai aspre pentru partenerii care dezvăluie detalii despre telefoane încă nelansate. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×