iPhone 4G, asamblat in fata camerei de filmat (Video)

2.082 ori
<b>iPhone 4G, asamblat in fata camerei de filmat (Video)</b>A fost o luna extrem de ocupata pentru pasionatii de iPhone, mai ales avand in vedere uriasa scapare a celor de la Apple, intreaga poveste cu inginerul care a pierdut prototipul iPhone 4G intr-un bar. Iata ca terminalul revine, de aceasta data intr-un...

A fost o luna extrem de ocupata pentru pasionatii de iPhone, mai ales avand in vedere uriasa scapare a celor de la Apple, intreaga poveste cu inginerul care a pierdut prototipul iPhone 4G intr-un bar. Iata ca terminalul revine, de aceasta data intr-un clip video in care se prezinta asamblarea sa:

Fie care il numim iPhone 4G, iPhone HD sau iPhone 4, smartphone-ul arata bine si vedem in acest clip cum se imbina display-ul sau LCD cu partea metalica din spate. Ne apropiem destul de rapid de evenimentul oficial Apple programat pentru 7-11 iunie (Worldwide Developers Conference), cel in cadrul caruia Steve Jobs va anunta noua generatie de iPhone.

Cei de la Smartphone Medic au realizat acest clip, probabil spre ciuda oficialilor Apple, care inca incearca sa uite de problema scaparii prototipului. Avand in vedere apropiata lansare a handsetului, nu ne-ar mira sa mai vedem astfel de scapari, luand in calcul faptul ca partenerii Apple au inceput deja sa livreze componentele telefonului de noua generatie.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×