Android va detine o cota de piata de 4% in SUA pana la finalul anului

Autor:  | Publicat în:  Google 938 ori
<b>Android va detine o cota de piata de 4% in SUA pana la finalul anului</b>Analistii reusesc sa prezica nu doar catastrofe financiare, ci si succesul platformei Android, pe care o vom vedea pentru prima oara in actiune pe terminalul HTC Dream sau T-Mobile G1. Strategy Analytics afirma ca vom vedea cel putin 400.000 de unitati...

Analistii reusesc sa prezica nu doar catastrofe financiare, ci si succesul platformei Android, pe care o vom vedea pentru prima oara in actiune pe terminalul HTC Dream sau T-Mobile G1.

Strategy Analytics afirma ca vom vedea cel putin 400.000 de unitati vandute in ultimul trimestru al anului, in cazul lui HTC Dream. Succesul sau va fi bazat pe pretul mai mic de 200 de dolari si interfata intuitiva, care face smartphone-ul un rival pe masura BlackBerry-urilor sau a lui iPhone. Chris Ambrosio, director Executiv al Strategy Analytics a afirmat ca puterea brandului Google isi va spune cuvantul in SUA, unde Android va detine o cota de piata de 4% pana la finalul anului.

Singura problema vor fi veniturile impartite cu operatorii... Dupa cum am vazut si in cazul lui iPhone si al smartphone-urilor in general, preturile de retail se situeaza in jurul valorii de 200 de dolari, pentru a asigura succesul unui astfel de telefon. Succesul pe termen lung este determinat de longevitatea handsetului si noile sale designuri plus interfata intuitiva. Un factor cheie va fi si numarul mare de aplicatii puse la bataie de catre Google si developerii implicati in initiativa Android.

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×