Produse evoMAG.ro

Sony Ericsson XPERIA X1 analizat intr-o experienta hands on

Autor:  | Publicat în:  Sony Ericsson 1.166 ori
<b>Sony Ericsson XPERIA X1 analizat intr-o experienta hands on</b>Cei de la Theunwired.net au reusit sa puna pana pe un XPERIA X1 si l-au testat in cadrul unei experiente hands on, pentru a afla daca terminalul isi merita sau nu faima. Va reamintim ca Sony Ericsson a anuntat saptamana trecuta ca va lansa acest...

Cei de la Theunwired.net au reusit sa puna pana pe un XPERIA X1 si l-au testat in cadrul unei experiente hands on, pentru a afla daca terminalul isi merita sau nu faima.

Va reamintim ca Sony Ericsson a anuntat saptamana trecuta ca va lansa acest smartphone in data de 30 septembrie, fapt confirmat si de catre operatorul O2 Germania. Terminalul analizat de Theunwired este varianta de pre-productie, dar ROM-ul Windows Mobile era mai nou decat ne-am fi asteptat, o versiune beta ce dateaza de la inceputul acestei luni.

ROM-ul s-a dovedit a fi mai rapid decat precedentele release-uri testate pe X1, iar trecerea de la modul portrait la cel landscape pare a dura milisecunde. In plus, celebrele panouri, sau mini-desktop-uri prezentate de oficialii Sony Ericsson se misca mult mai rapid acum. Aceasta varianta de XPERIA soseste cu browserul Opera Mobile 9.5, pe care producatorul s-a decis in ultima clipa sa-l adauge pe lista de specificatii a telefonului.

eMAG: REVOLUȚIA PREȚURILOR începe mâine dimineață! Galaxy S7 la 2.299 lei și alte bunătăți! (link de afiliat)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×