Sony Ericsson XPERIA X1 analizat intr-o experienta hands on

1.378 ori
<b>Sony Ericsson XPERIA X1 analizat intr-o experienta hands on</b>Cei de la Theunwired.net au reusit sa puna pana pe un XPERIA X1 si l-au testat in cadrul unei experiente hands on, pentru a afla daca terminalul isi merita sau nu faima. Va reamintim ca Sony Ericsson a anuntat saptamana trecuta ca va lansa acest...

Cei de la Theunwired.net au reusit sa puna pana pe un XPERIA X1 si l-au testat in cadrul unei experiente hands on, pentru a afla daca terminalul isi merita sau nu faima.

Va reamintim ca Sony Ericsson a anuntat saptamana trecuta ca va lansa acest smartphone in data de 30 septembrie, fapt confirmat si de catre operatorul O2 Germania. Terminalul analizat de Theunwired este varianta de pre-productie, dar ROM-ul Windows Mobile era mai nou decat ne-am fi asteptat, o versiune beta ce dateaza de la inceputul acestei luni.

ROM-ul s-a dovedit a fi mai rapid decat precedentele release-uri testate pe X1, iar trecerea de la modul portrait la cel landscape pare a dura milisecunde. In plus, celebrele panouri, sau mini-desktop-uri prezentate de oficialii Sony Ericsson se misca mult mai rapid acum. Aceasta varianta de XPERIA soseste cu browserul Opera Mobile 9.5, pe care producatorul s-a decis in ultima clipa sa-l adauge pe lista de specificatii a telefonului.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×