BlackBerry Storm - primul clip promotional (VIDEO)

1.373 ori

Stiati de ce se numeste primul BlackBerry cu touchscreen Storm? Conform lui Mike din urmatorul clip promotional, "Storm" (furtuna) vine de la faptul ca acest handset va strivi competitia si va lua cu asalt piata ca o furtuna. Primul BlackBerry cu...

Stiati de ce se numeste primul BlackBerry cu touchscreen Storm? Conform lui Mike din urmatorul clip promotional, "Storm" (furtuna) vine de la faptul ca acest handset va strivi competitia si va lua cu asalt piata ca o furtuna.

BlackBerry Storm

Primul BlackBerry cu touchscreen va putea opera in 195 de tari, datorita conectivitatii sale globale, iar lansarea sa in premiera va avea loc prin Verizon Wireless, cea mai mare retea 3G din SUA. Handsetul soseste cu unul dintre cele mai performante display-uri de pe piata, cu o diagonala si rezolutie care impresioneaza.

Navigarea in meniuri se efectueaza integral cu ajutorul touchscreenului, iar pentru mesagerie si email veti folosi tastatura QWERTY virtuala. Storm promite sa redefineasca standardele de securitate, experienta multimedia si browsing, sau cel putin asa afirma Mike, in clipul sau promotional. Aflam de asemenea ca noul BlackBerry va include o camera de 3.2 megapixeli, va sosi cu VZ Navigator, visual voicemail, browser Internet full si numeroase alte functii de top.

Clip:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×