Android vinde 28% dintre smartphone-urile din primul trimestru; robotelul in plina crestere!

Autor:  | Publicat în:  Android 1.284 ori
<b>Android vinde 28% dintre smartphone-urile din primul trimestru; robotelul in plina crestere!</b>Dupa ce am aflat ca Apple si-a croit drum in topul producatorilor de telefoane mobile, unde ocupa locul 4 la capitolul vanzari internationale in semestrul 3, aflam si magnitudinea lui Android pe aceasta piata aglomerata. Astfel, un studiu publicat de NPD...

Dupa ce am aflat ca Apple si-a croit drum in topul producatorilor de telefoane mobile, unde ocupa locul 4 la capitolul vanzari internationale in semestrul 3, aflam si magnitudinea lui Android pe aceasta piata aglomerata. Astfel, un studiu publicat de NPD arata ca nu mai putin de 28% dintre smartphone-urile vandute in primul semestru al lui 2010 sunt modele Android.

"Robotelul" celor de la Google pare de neoprit, specialistii din industria telecom prezicand ca Android va deveni cel mai raspandit sistem de operare pentru smartphone-uri pana in 2014, surclasandu-l pe Symbian. Duelul dintre iOS si platforma Google este mai acerb ca oricand, dar Android are avantajul unei platforme deschise, gratuite si cu aplicatii care se apropie de calitatea si numarul celor din App Store.

Ultima oara cand Google a anuntat statistici cu privire la sistemul sau mobil de operare, am aflat ca sunt activate zilnic 200.000 de telefoane bazate pe acest OS. O performanta impresionanta, avand in vedere ca Android exista doar de 2 ani, nu-i asa?

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×