Noi functii business/corporate pe terminalele Android, via Google Apps

1.354 ori
<b>Noi functii business/corporate pe terminalele Android, via Google Apps</b>In aceasta saptamana a avut loc la Tokyo evenimentul Google Enterprise Day, care a reunit 600 de nume mari din IT-ul japonez, plus reprezentanti Google si 18 parteneri importanti ai gigantului motoarelor de cautare. Acesta este un eveniment anual, care...

In aceasta saptamana a avut loc la Tokyo evenimentul Google Enterprise Day, care a reunit 600 de nume mari din IT-ul japonez, plus reprezentanti Google si 18 parteneri importanti ai gigantului motoarelor de cautare. Acesta este un eveniment anual, care include discutii despre tehnologia business/corporate, iar in acest an subiectul principal al conferintelor a fost securitatea corporate si utilizarea terminalelor personale intr-o firma fara a genera intruziuni.

Cu ocazia acestui eveniment, Google a lansat noi metode de control administrativ, care permit utilizatorului corporate sa foloseasca handsetul personal la munca, bazandu-se pe siguranta oferita de mediul Google Apps. Acest serviciu asigura managementul si sincronizarea datelor in siguranta si pe toate platformele mobile importante.

Puteti administra handseturile dumneavoastra chiar din browser si iata si cateva functii care vor creste nivelul de siguranta al utilizatorului:

  • administratorul poate sterge de la distanta datele de pe un telefon pierdut sau furat
  • terminalele inactive pot fi blocate dupa o anumita perioada
  • se pot seta parole pentru fiecare handset in parte
  • parolele pot fi complexe

Cu toate aceste masuri de siguranta, posesorii de terminale Android si nu numai isi vor putea folosi linistiti la munca telefoanele si tableturile personale, astfel ca nu vor mai exista constantele batai de cap cu transferurile de date si contacte de pe telefonul de la munca.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×