Nokia pregătește o tehnologie pentru ca smartphone-urile sale să fie rezistente la apă

1.747 ori
<b>Nokia pregătește o tehnologie pentru ca smartphone-urile sale să fie rezistente la apă</b>Toată lumea își dorește un smartphone rezistent la apă. Nișa mi se pare a fi nu suficient explorată în momentul de față. Sunt doar câteva telefoane cu această proprietate: Motorola Defy și Defy+, Samsung Galaxy Xcover, Panasonic Eluga. &nbsp;...

Toată lumea își dorește un smartphone rezistent la apă. Nișa mi se pare a fi nu suficient explorată în momentul de față. Sunt doar câteva telefoane cu această proprietate: Motorola Defy și Defy+, Samsung Galaxy Xcover, Panasonic Eluga.

Nokia a declarat printr-un oficial în cadrul unui eveniment ținut la Londra că lucrează la o tehnologie superhidrofobică ce va fi implementată în viitoarele telefoane din seria Lumia cât și pentru cele ce aduc PureView - senzorul de 41 Megapixeli care a făcut furori la MWC Barcelona 2012.

Nu s-a oferit o dată clară pentru debutul telefoanelor Nokia rezistente la apă. Nanotehnologia va permite ca apa să se scurgă pe lângă device fără să-l afecteze. Aștept să văd soluția finlandezilor. Nu există persoană care să nu-și dorească un telefon care să nu se teamă de contactul cu apa. Mai ales pe o vreme ploioasă cum a fost și în țara noastră, în ultimele zile.

Vă las cu două clipuri:

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×