Angry Birds Seasons Piglantis review - 30 de nivele noi și gameplay subacvatic (Video)

3.073 ori
<b>Angry Birds Seasons Piglantis review - 30 de nivele noi și gameplay subacvatic (Video)</b>Dacă tot am primit în teste tableta Samsung Galaxy Tab 2 7.0 de la Orange România am decis să vă oferim în loc de unboxing un review pentru cel mai nou episod al celui mai iubit joc de pe mobile: Angry Birds. E vorba de fapt despre Angry Birds...

Dacă tot am primit în teste tableta Samsung Galaxy Tab 2 7.0 de la Orange România am decis să vă oferim în loc de unboxing un review pentru cel mai nou episod al celui mai iubit joc de pe mobile: Angry Birds. E vorba de fapt despre Angry Birds Season, care a primit episodul Piglantis. Acesta oferă 30 de nivele de gameplay, care include și acțiune sub apă.

Astfel, după ce păsările nervoase au fost catapultate în spațiu, ele ajung acum într-un peisaj acvatic, o Atlantidă a porcilor verzi pe care trebuie să îi doborâți. Noutatea în Piglantis constă în faptul că puteți trage păsările cu praștia direct sub apă, ele ieșind la suprafață pentru a lovi porcii sau cutii de TNT, pentru a face pagube și mai mari. Ce remarc la acest joc este că e un pic mai dificil decât precedentele release-uri, cu Angry Birds Space inclus.

Angry Birds Seasons Piglantis

Vă va lua cam 2 ore să terminați toate nivelele, sau poate mai mult dacă vă veți împotmoli. Toate păsările clasice sunt aici, fie că e vorba de cea neagră bomba, de cea albă care face oua explozive, de pasărea portocalie care se umflă ca un balon, sau micuțele înaripate albastre, care se divid în alte 3 păsări. Mai multe detalii aflați din video review-ul de mai jos, iar jocul îl descărcați de aici. în cazul în care sunteți curioși, tableta Samsung Galaxy Tab 2 7.0 costă 49 de euro la Orange România, cu abonament Colibri 35 pe 2 ani.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×