Microsoft prezintă Windows Phone 7.8 În acțiune pe Nokia Lumia 900 (Video)

1.276 ori
<b>Microsoft prezintă Windows Phone 7.8 În acțiune pe Nokia Lumia 900 (Video)</b>Cu o săptămână în urma Microsoft prezenta oficial Windows Phone 8, noua sa versiune de platformă mobilă, care se pare că nu va sosi sub formă de actualizare pe modelele actuale Windows Phone. Printre ele se numără și Nokia Lumia 900, dar din...

Cu o săptămână în urma Microsoft prezenta oficial Windows Phone 8, noua sa versiune de platformă mobilă, care se pare că nu va sosi sub formă de actualizare pe modelele actuale Windows Phone. Printre ele se numără și Nokia Lumia 900, dar din fericire acesta și restul modelelor puțin mai vechi vor primi o actualizare care va implementa câteva dintre funcțiile lui WP8. Actualizarea va fi versiunea WP 7.8, pe care o vedeți în acțiune mai jos.

Acesta este un demo/teaser axat pe noul meniu Start, care implică 3 mărimi diferite de tile-uri: mic, mediu și lat (cât două tile-uri medii). în clipul din acest articol vedeți cum puteți face "pin to Start" pentru un tile, o funcție normală în WP, dar s-a adăugat și opțiunea de a schimba mărimea unui astfel de pătrat. De asemenea am văzut că se poartă în rândul celor care au testat sau prezentat Windows Phone 8/WP 7.8 să plaseze 4 mici tile-uri în partea superioară a ecranului, folosindu-le pentru setări de conectivitate sau ca un soi de zona de notificări.

Cel care oferă demonstrația în acest caz este Ben Rudolph de la Microsoft, cât despre Windows Phone 7.8 se zvonește că el ar putea sosi chiar din iulie, sau cel târziu la finalul verii. Nokia Lumia 900 arată interesant cu aceste mărimi diferite de tile-uri, dar acesta este doar începutul în ce privește lista de funcții noi aduse de WP 7.8.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×