Angry Birds Star Wars Hoth Update review: prințesa Leia, roboți patrupezi și multă distracție! (Video)

Autor:  | Publicat în:  Mobile Games 1.599 ori
<b>Angry Birds Star Wars Hoth Update review: prințesa Leia, roboți patrupezi și multă distracție! (Video)</b>Pe 29 noiembrie jocul Angry Birds Star Wars a primit prima actualizare importantă, fiind deblocata planeta de gheață Hoth. în plus, putem juca acum cu pasărea roz, care își asumă rolul de prințesa Leia din Star Wars și avem ca inamici acum și...

Pe 29 noiembrie jocul Angry Birds Star Wars a primit prima actualizare importantă, fiind deblocata planeta de gheață Hoth. în plus, putem juca acum cu pasărea roz, care își asumă rolul de prințesa Leia din Star Wars și avem ca inamici acum și acei roboți AT-AT de gabarit mare.

20 de nivele noi sunt incluse în acest update, care e disponibil gratuit pe iOS și Android. Mai primiți și 2 noi nivele bonus și un nou mediu de desfășurare a acțiunii, cu viscol, gheață și zăpadă pe care o puteți topi cu sabia laser a lui Luke Skywalker. Veți termina cele 20 de nivele în aproximativ 30-40 de minute, ele fiind destul de ușoare. Poate doar ultimele 5 să vă pună probleme, dar aici puteți folosi Millenium Falcon pentru a trece mai rapid de ele.

în ultimul nivel va confruntați cu o navă de mari dimensiuni a Imperiului și îi aveți la dispoziție pe Chewbacca, pasărea maro uriașă și pe Han Solo, cu laserele sale. Puterea noii păsări roz este de a atrage gravitational cutii, porci și pietre, ba chiar întregi roboți către ea. îi acordăm acestui update nota 8 pentru că este prea ușor și îmbunătățirile nu sunt chiar uriașe. îl descărcați de aici pe Android și de aici pe iOS.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×