Nokia Lumia 820 disponibil prin precomanda la QuickMobile; Iată prețul!

Autor:  | Publicat în:  Retaileri 1.739 ori
<b>Nokia Lumia 820 disponibil prin precomanda la QuickMobile; Iată prețul!</b>La începutul toamnei Nokia a prezentat primele sale modele Windows Phone 8, Lumia 820 și Lumia 920 și iată că acestea încep să sosească și în țara noastră, în sfârșit. Primul, Nokia Lumia 820 tocmai este disponibil la Quickmobile.ro prin...

La începutul toamnei Nokia a prezentat primele sale modele Windows Phone 8, Lumia 820 și Lumia 920 și iată că acestea încep să sosească și în țara noastră, în sfârșit. Primul, Nokia Lumia 820 tocmai este disponibil la Quickmobile.ro prin precomanda, cu un preț de 2.499 lei.

Device-ul vine cu 2 ani garanție, transport gratuit și deocamdată știm că modelul pe galben va fi disponibil primul. Avem de-a face aici cu un smartphone anunțat în septembrie, care măsoară 9.9 mm în grosime, cântărește 160 de grame și folosește un micro SIM. Ecranul său este un AMOLED de 4.3 inch, cu tehnologie Nokia ClearBlack și rezoluție de 480 x 800 pixeli. Handsetul are parte și de tehnologie Dolby, slot microSD, 8 GB memorie internă, 1 GB RAM, conectivitate HSDPA de 42 Mbps și LTE.

în spate avem o cameră de 8 megapixeli cu lentila Carl Zeiss Tessar, bliț dual LED și captura video Full HD la 30 de cadre pe secundă. Acest model rulează Windows Phone 8, folosindu-se de un procesor Qualcomm Snapdragon S4 dual core de 1.5 GHz. Așteptăm cu nerăbdare să testăm noile modele Lumia!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×