Anker Multi-Angle este un suport de birou pentru smartphone/tabletă cu preț de 49 lei; iată câteva impresii și detalii despre acesta

Autor:  | Publicat în:  Accesorii 1.040 ori
<b>Anker Multi-Angle este un suport de birou pentru smartphone/tabletă cu preț de 49 lei; iată câteva impresii și detalii despre acesta</b>Preț de c&acirc;teva săptăm&acirc;ni am avut pe masa de teste și un produs ceva mai altfel, unul non-smart dacă &icirc;i putem spune așa. Este vorba despre Anker Multi-Angle, un suport pentru smartphone sau tabletă ce este comercializat de către...

Preț de câteva săptămâni am avut pe masa de teste și un produs ceva mai altfel, unul non-smart dacă îi putem spune așa. Este vorba despre Anker Multi-Angle, un suport pentru smartphone sau tabletă ce este comercializat de către cei de la eastcom.ro pentru un preț de 49.90 lei. În rândurile de mai jos veți regăsi câteva detalii despre acest stand interesant.

Înainte totuși, trebuie să vă reamintim că aici la Mobilissimo am mai testat produse Anker, cum este și cazul bateriei externe Astro, un acumulator cu capacitate de 6.400 mAh pe care vi l-am oferit și în cadrul unui concurs ulterior.

Revenind la produsul aflat în prim-plan astăzi, și anume standul din imaginea de mai sus, observăm că acesta nu pare a fi foarte diferit față de alte modele similare aflate pe piață. Totuși, o scurtă privire pe manualul de utilizare ne dezvăluie că avem parte de un suport al cărui unghi se poate regla prin apăsarea unui buton dedicat.

Anker Multi-Angle

Acest lucru este foarte util mai ales în cazul tabletelor, device-uri ce pot fi plasate cu ușurință atât în modul portret, cât și în modul landscape. Aflați că suportul Anker Multi-Angle este fabricat din aluminiu, sosind cu amortizoare din cauciuc pentru protejarea dispozitivelor contra zgârieturilor ce pot apărea în utilizare.

Anker Multi-Angle

Ca specificații, acest model are o greutate de 240 grame și suportă device-uri cu o grosime de maxim 11 mm, și greutate de maximim 5 kilograme. Anker Multi-Angle sosește la pachet și cu un manual de utilizare, respectiv cu un certificat de garanție pe o perioadă de 2 ani. În România, acest stand este importat și distribuit de către East Com Tranding, alături de alte modele de accesorii Anker.

Anker Multi-Angle este un suport de birou pentru smartphone/tabletă cu preț de 59 lei; iată câteva impresii și detalii despre acesta

În acest moment, Eastcom vinde acest produs la un preț de 49.99 lei, fiind disponibil pe negru, sau argintiu. Un lucru pe care trebuie să îl știți, este acela că East Com Trading este distribuitor al produselor Anker pentru magazine ca eMAG.ro, Cel.ro sau Ilex.

Anker Multi-Angle

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×