Meizu confirmă telefonul Charm Blue Metal, care va sosi pe 21 octombrie, cu corp metalic, preţ accesibil

Autor:  | Publicat în:  Meizu 507 ori
<b>Meizu confirmă telefonul Charm Blue Metal, care va sosi pe 21 octombrie, cu corp metalic, preţ accesibil</b>Meizu a confirmat telefonul Charm Blue Metal, care apăruse cu c&acirc;teva zile pe web sub formă de zvon. El reprezintă o ştire &icirc;n ideea că este un handset accesibil cu corp metalic şi că rulează Ali YunOS al celor de la Alibaba. &nbsp;...

Meizu a confirmat telefonul Charm Blue Metal, care apăruse cu câteva zile pe web sub formă de zvon. El reprezintă o ştire în ideea că este un handset accesibil cu corp metalic şi că rulează Ali YunOS al celor de la Alibaba.

Terminalul va debuta în dată de 21 octombrie, la un preţ de 157 de dolari conform zvonurilor. El ar urma să dispună de un ecran Full HD de 5.5 inch de tip 2.5D şi la bord se va afla un procesor octa core MediaTek MT6795, conform aceloraşi zvonuri, tactat la 2 GHz. Alte dotări includ 2 GB RAM, 16 GB stocare şi o cameră principală de 13 MP, dar şi una frontală de 5 MP.

Meizu Charm Blue Metal

Ca OS avem parte de YunOS 3.1.6, iar teaserele şi scăpările legate de handset indica utilizarea aluminiului şi magneziului pentru realizarea sasiului său. Ele sunt semnalate în tabelul lui Mendeleev devenit teaser mai sus. Va fi acesta oare cel mai ieftin telefon cu construcţie premium? Aflăm peste câteva zile!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×