ANRCTI, arbitru intre Cosmote si Zapp

1.129 ori
<b>ANRCTI, arbitru intre Cosmote si Zapp</b>Cei doi operatori de telefonie mobila au avut in ultimul timp dispute in legatura cu tarifele de interconectare, in conditiile in care intelegerea precedenta asupra preturilor a expirat. In urma refuzului Telemobil (Zapp) de a incheia un contract care sa...

Cei doi operatori de telefonie mobila au avut in ultimul timp dispute in legatura cu tarifele de interconectare, in conditiile in care intelegerea precedenta asupra preturilor a expirat.

In urma refuzului Telemobil (Zapp) de a incheia un contract care sa mentina tarife de 0.12 dolari/minut pentru convorbiri si 0.03 dolari/SMS, reprezentatii Cosmote s-au declarat nemultumiti si se pare ca ANRCTI (Autotoritatea Nationala de Reglementare in Comunicarii si Tehnologia Informatiei) va trebui sa intervina ca mediator.

Compania Zapp a decis sa intrerupa traficul intre cele 2 retele, incalcand practicile concurentiale si afectand numerosi utilizatori. Valoarea temporara a tarifelor este de 0.12 dolari/minut, iar ANRCTI se va putea pronunta de abia in termen de 4 luni. Destui abonati au fost afectati in conditiile in care se efectueaza 8000 de apeluri zilnic intre Cosmote si Zapp. Telemobil, care initial intrerupsese interconectarea a fost fortata de ANRCTI sa reia serviciile normale, in urma cererii Cosmote.

Se pare ca acest conflict nu se va sfarsi prea curand, Zapp ramand tari pe pozitii, in timp ce Cosmote insista ca firmele sa colaboreze in interesul clientilor.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×