FIFA 2008 si multe alte jocuri pe platforma Nokia N-Gage

Autor:  | Publicat în:  Jocuri 7.892 ori
<b>FIFA 2008 si multe alte jocuri pe platforma Nokia N-Gage</b>La GDC, Nokia a anuntat lansarea SDK pentru urmatoarea platforma N-Gage, precum si suportul de la Indiagames, THQ Wireless si Electronic Arts. Nokia a anuntat lansarea kitului de dezvoltare software (SDK) pentru noua generatie, toate garantand lansarea...

La GDC, Nokia a anuntat lansarea SDK pentru urmatoarea platforma N-Gage, precum si suportul de la Indiagames, THQ Wireless si Electronic Arts.

Nokia a anuntat lansarea kitului de dezvoltare software (SDK) pentru noua generatie, toate garantand lansarea iminenta a noului sistem N-Gage. Dupa cate se pare, N-Gage va fi o platforma de jocuri pentru mobile in seria dispozitivelor S60, deoarece producatorul inca nu a anuntat un nou dispozitiv dedicat pentru jocuri N-Gage. Dupa anuntul de saptamana trecuta prin care Glu Mobile declara ca va publica jocul World Series of Poker pentru aceasta platforma, Nokia a anuntat o diversitate de jocuri ce vor veni, inclusiv "Brother's in Arms" si FIFA 2008, produse de gigantul jocurilor Electronic Arts.

N-Gage va fi compatibil si cu jocurile oferite pe reteaua SNAP Mobile. SNAP este o initiativa Nokia pentru dezvoltatorii de jocuri in Java. Jocurile create pentru SNAP, pentru telefoane care se presupun ca nu ruleaza SO S60, vor rula si pe platforma N-Gage. Suplimentar, Nokia a anuntat ca Indiagames si THQ Wireless vor produce jocuri pentru platforma N-Gage care urmeaza a fi lansata.

Nu se cunosteau prea multe despre platforma N-Gage inaintea anunturilor de la conferinta Game Developers, cu exceptia faptului ca Nokia replanifica strategia N-Gage anterioara. Originalul N-Gage, si generatia urmatoare N-Gage QD, au fost respinse in mare parte de entuziastii telefoanelor mobile si a jucatorilor de pe telefoanele mobile, desi majoritatea criticilor s-au referit doar la dispozitiv. Prin acordarea suportului pentru telefoane S60, Nokia a depasit impasul de a crea un dispozitiv dedicat si a asigurat o baza de instalare pentru milioane de dispozitive. Totusi, credem ca punctele nevralgice ale jocurilor pe telefoane mobile constituie lipsa comenzilor sofisticate pe care o necesita jocurile, si inca nu se stie cum va aborda aceasta problema Nokia pentru dispozitivele sale curente.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×