FIFA 2008 si multe alte jocuri pe platforma Nokia N-Gage

Autor:  | Publicat în:  Jocuri 7.920 ori
<b>FIFA 2008 si multe alte jocuri pe platforma Nokia N-Gage</b>La GDC, Nokia a anuntat lansarea SDK pentru urmatoarea platforma N-Gage, precum si suportul de la Indiagames, THQ Wireless si Electronic Arts. Nokia a anuntat lansarea kitului de dezvoltare software (SDK) pentru noua generatie, toate garantand lansarea...

La GDC, Nokia a anuntat lansarea SDK pentru urmatoarea platforma N-Gage, precum si suportul de la Indiagames, THQ Wireless si Electronic Arts.

Nokia a anuntat lansarea kitului de dezvoltare software (SDK) pentru noua generatie, toate garantand lansarea iminenta a noului sistem N-Gage. Dupa cate se pare, N-Gage va fi o platforma de jocuri pentru mobile in seria dispozitivelor S60, deoarece producatorul inca nu a anuntat un nou dispozitiv dedicat pentru jocuri N-Gage. Dupa anuntul de saptamana trecuta prin care Glu Mobile declara ca va publica jocul World Series of Poker pentru aceasta platforma, Nokia a anuntat o diversitate de jocuri ce vor veni, inclusiv "Brother's in Arms" si FIFA 2008, produse de gigantul jocurilor Electronic Arts.

N-Gage va fi compatibil si cu jocurile oferite pe reteaua SNAP Mobile. SNAP este o initiativa Nokia pentru dezvoltatorii de jocuri in Java. Jocurile create pentru SNAP, pentru telefoane care se presupun ca nu ruleaza SO S60, vor rula si pe platforma N-Gage. Suplimentar, Nokia a anuntat ca Indiagames si THQ Wireless vor produce jocuri pentru platforma N-Gage care urmeaza a fi lansata.

Nu se cunosteau prea multe despre platforma N-Gage inaintea anunturilor de la conferinta Game Developers, cu exceptia faptului ca Nokia replanifica strategia N-Gage anterioara. Originalul N-Gage, si generatia urmatoare N-Gage QD, au fost respinse in mare parte de entuziastii telefoanelor mobile si a jucatorilor de pe telefoanele mobile, desi majoritatea criticilor s-au referit doar la dispozitiv. Prin acordarea suportului pentru telefoane S60, Nokia a depasit impasul de a crea un dispozitiv dedicat si a asigurat o baza de instalare pentru milioane de dispozitive. Totusi, credem ca punctele nevralgice ale jocurilor pe telefoane mobile constituie lipsa comenzilor sofisticate pe care o necesita jocurile, si inca nu se stie cum va aborda aceasta problema Nokia pentru dispozitivele sale curente.

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×