Nokia lanseaza o provocare cu premii in bani pentru developeri

Autor:  | Publicat în:  Software 1.842 ori
<b>Nokia lanseaza o provocare cu premii in bani pentru developeri</b>Nokia a lansat o campanie ce poarta numele de Calling All Innovators, un concurs global destinat developerilor de aplicatii pentru telefonul mobil. Initiativa finlandezilor aminteste de cea Google, care i-a provocat pe developeri sa creeze softuri pentru...

Nokia a lansat o campanie ce poarta numele de Calling All Innovators, un concurs global destinat developerilor de aplicatii pentru telefonul mobil. Initiativa finlandezilor aminteste de cea Google, care i-a provocat pe developeri sa creeze softuri pentru OS-ul Android, rasplatindu-i cu sume destul de mari de bani.

Diferenta dintre Android Challenge si Calling All Innovators este ca a doua competitie este impartita in categorii. Astfel, developerii vor crea aplicatii care vor schimba impactul ecologic al telefoanelor, sau aplicatii pentru telefoanele de pe pietele in curs de dezvoltare si in cele din urma aplicatii bazate pe experienta utilizatorului, demonstrandu-i acestuia potentialul unui handset.

Nokia pune la bataie 150.000 de dolari pentru acest concurs si vor exista cate 3 castigatori la fiecare categorie mentionata mai sus. Primul loc beneficiaza de un premiu de 25.000 de dolari, in vreme ce "argintul" va fi de 10.000 de dolari, iar locul 3 va primi 5000. Toti castigatorii vor primi de asemenea sansa de a participa la Mobile World Congress 2009, costul excursiei inclus in premiu.

Calling All Innovators a debutat in data de 16 septembrie si va lua sfarsit pe 15 decembrie 2008, castigatorii fiind anuntati in luna ianuarie a anului viitor. Mai multe informatii despre regulile si cerintele competitiei la aceasta adresa:

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×