ANRCTI pregateste licitatia pentru frecventele WiMAX

1.129 ori
<b>ANRCTI pregateste licitatia pentru frecventele WiMAX</b>Liviu Nistoran, presedinte ANRCTI a numit comisia care se va ocupa cu evaluarea ofertelor din cadrul licitatiei pentru acordarea licentelor WiMAX. Acestea vor utiliza benzile de frecvente 3600-3657 MHz si 3700-3757 MHz. Proiectul caietului de sarcini va...

Liviu Nistoran, presedinte ANRCTI a numit comisia care se va ocupa cu evaluarea ofertelor din cadrul licitatiei pentru acordarea licentelor WiMAX. Acestea vor utiliza benzile de frecvente 3600-3657 MHz si 3700-3757 MHz.

Proiectul caietului de sarcini va fi publicat pentru consultare in data de 29 septembrie, urmand ca versiunea finala sa fie disponibila pentru achizitie la jumatatea lunii octombrie. Apoi va urma intocmirea ofertelor, depunerea si evaluarea lor si in cele din urma declararea castigatorului licitatiei pentru licenta WiMAX. Toate aceste proceduri se vor finaliza pana la inceputul lui 2009.

Caietul de sarcini include conditiile tehnice de utilizare a frecventelor puse la bataie in cadrul licitatiei, dar si cerintele minime ale ofertantilor, obligatiile minime asumate, o grila de punctaj si orice alte precizari ale comisiei de licitatie. Aceasta include 6 membri si un presedinte, care vor trebui sa elaboreze proiectul caietului de sarcini si forma sa finala.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×