HTC Touch Pro soseste in curand prin AT&T sub numele de "Fuze"

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.191 ori
<b>HTC Touch Pro soseste in curand prin AT&T sub numele de "Fuze"</b>Operatorul american AT&T anunta ca urmasul lui HTC Touch Diamond, Touch Pro va sosi in oferta sa sub numele de "Fuze". Si asta in vreme ce utilizatorii formului HTC-Club.ro - http://htc-club.ro/&nbsp; afirma ca sunt posesorii noului handset de 2...

Operatorul american AT&T anunta ca urmasul lui HTC Touch Diamond, Touch Pro va sosi in oferta sa sub numele de "Fuze". Si asta in vreme ce utilizatorii formului HTC-Club.ro, afirma ca sunt posesorii noului handset de 2 saptamani, iar noi, cei de la Mobilissimo vom primi in curand un astfel de terminal pentru teste si recenzie.

Touch Pro va sosi prin AT&T dotat cu tri-band HSDPA, GPS, WiFi si BlackBerry Connect, noul telefon luand locul lui Tilt in oferta americanilor. Smartphone-ul Windows Mobile este practic un Touch Diamond cu tastatura QWERTY, pe care il vom vedea de acum incolo destul de des sub numele de HTC Fuze.

Datorita suportului pentru o conectivitate extinsa, Touch Pro/Fuze va va permite sa efectuati si sa primiti apeluri in peste 200 de tari, oferind si suport email si Web browsing in peste 145 de tari. De asemenea, terminalul pune accentul pe productivitate prin intermediul lui Windows Mobile 6.1 Professional si al suportului pentru editare a documentelor Microsoft Office sau vizualizare a atasamentelor Adobe PDF. Daca aceste functii nu sunt de ajuns, trebuie sa aflati ca Touch Pro soseste si cu Microsoft Direct Push, Good Mobile Messaging, BlackBerry Connect si placuta interfata TouchFLO 3D.

Mai multe detalii in recenzia Mobilissimo pe care o vom realiza pentru HTC Touch Pro.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×