Antena 1, acum live pe iPhone si iPad

28.156 ori
<b>Antena 1, acum live pe iPhone si iPad</b>Daca sunteti posesor de iPhone sau iPad si doriti sa urmariti emisiunile sau stirile de pe Antena 1, aveti acum sansa sa o faceti chiar de pe o varianta customizata a site-ului acestui canal. Este vorba de m.antena1.ro, adaptat acum pentru transmisia live...

Daca sunteti posesor de iPhone sau iPad si doriti sa urmariti emisiunile sau stirile de pe Antena 1, aveti acum sansa sa o faceti chiar de pe o varianta customizata a site-ului acestui canal. Este vorba de m.antena1.ro, adaptat acum pentru transmisia live video a emisiunilor pe iPhone si iPad, dupa cum aflam de aici.

Deocamdata, Antena 1 este singurul post care ofera aceasta posibilitate prin intermediul site-ului sau mobil. Proiectul apartine celor de la Intact Interactive si aflam ca postul se vede perfect si la Londra.

Citam din comunicatul de presa oficial: "Varianta m.antena1.ro a fost adaptata pentru transmisia liveVIDEO a emisiunilor pe iphone si ipad.  Astfel, posesorii acestor doua deviceuri pot urmari live tot ceea ce se transmite si pe www.antena1.ro, siteul de mobile al Antenei 1 fiind singurul din Romania care ofera aceasta posibilitate.Proiectul a fost dezvoltat de Intact Interactive."

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×