Antena 1, acum live pe iPhone si iPad

28.494 ori
<b>Antena 1, acum live pe iPhone si iPad</b>Daca sunteti posesor de iPhone sau iPad si doriti sa urmariti emisiunile sau stirile de pe Antena 1, aveti acum sansa sa o faceti chiar de pe o varianta customizata a site-ului acestui canal. Este vorba de m.antena1.ro, adaptat acum pentru transmisia live...

Daca sunteti posesor de iPhone sau iPad si doriti sa urmariti emisiunile sau stirile de pe Antena 1, aveti acum sansa sa o faceti chiar de pe o varianta customizata a site-ului acestui canal. Este vorba de m.antena1.ro, adaptat acum pentru transmisia live video a emisiunilor pe iPhone si iPad, dupa cum aflam de aici.

Deocamdata, Antena 1 este singurul post care ofera aceasta posibilitate prin intermediul site-ului sau mobil. Proiectul apartine celor de la Intact Interactive si aflam ca postul se vede perfect si la Londra.

Citam din comunicatul de presa oficial: "Varianta m.antena1.ro a fost adaptata pentru transmisia liveVIDEO a emisiunilor pe iphone si ipad.  Astfel, posesorii acestor doua deviceuri pot urmari live tot ceea ce se transmite si pe www.antena1.ro, siteul de mobile al Antenei 1 fiind singurul din Romania care ofera aceasta posibilitate.Proiectul a fost dezvoltat de Intact Interactive."

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×