Pre-comenzile lui iPhone 4, livrate acum la domiciliu

1.762 ori
<b>Pre-comenzile lui iPhone 4, livrate acum la domiciliu</b>Vesti bune pentru americani: pre-comenzile inregistrate pentru iPhone 4 sunt pe cale de a fi livrate, statutul comenzilor fiind permanent disponibil clientilor. Astfel, aflam ca numerosi curieri FedEx au pornit la drum cu pachetele in cauza. &nbsp; &nbsp;...

Vesti bune pentru americani: pre-comenzile inregistrate pentru iPhone 4 sunt pe cale de a fi livrate, statutul comenzilor fiind permanent disponibil clientilor. Astfel, aflam ca numerosi curieri FedEx au pornit la drum cu pachetele in cauza.

Cu toata tevatura de pe 15 iunie, atunci cand Apple a permis primele pre-comenzi pentru iPhone 4, iata ca terminalul are un succes incredibil. Va reamintim ca AT&T si Apple au avut de suferit, din cauza numarului mare de comenzi inregistrate online, site-urile implicate cedand, in vreme ce  numeroase comenzi nu au fost inregistrate, ba chiar anulate.

De asemenea, in doar prima zi de pre-comenzi, Apple a vandut nu mai putin de 600.000 de noi iPhone-uri, un nou record pentru compania americana. Isteria iPhone 4 incepe de joi, 24 iunie in State, terminalul poposind in magazine in acea zi... Pe cand si la noi?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×