Pre-comenzile lui iPhone 4, livrate acum la domiciliu

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.652 ori
<b>Pre-comenzile lui iPhone 4, livrate acum la domiciliu</b>Vesti bune pentru americani: pre-comenzile inregistrate pentru iPhone 4 sunt pe cale de a fi livrate, statutul comenzilor fiind permanent disponibil clientilor. Astfel, aflam ca numerosi curieri FedEx au pornit la drum cu pachetele in cauza. &nbsp; &nbsp;...

Vesti bune pentru americani: pre-comenzile inregistrate pentru iPhone 4 sunt pe cale de a fi livrate, statutul comenzilor fiind permanent disponibil clientilor. Astfel, aflam ca numerosi curieri FedEx au pornit la drum cu pachetele in cauza.

Cu toata tevatura de pe 15 iunie, atunci cand Apple a permis primele pre-comenzi pentru iPhone 4, iata ca terminalul are un succes incredibil. Va reamintim ca AT&T si Apple au avut de suferit, din cauza numarului mare de comenzi inregistrate online, site-urile implicate cedand, in vreme ce  numeroase comenzi nu au fost inregistrate, ba chiar anulate.

De asemenea, in doar prima zi de pre-comenzi, Apple a vandut nu mai putin de 600.000 de noi iPhone-uri, un nou record pentru compania americana. Isteria iPhone 4 incepe de joi, 24 iunie in State, terminalul poposind in magazine in acea zi... Pe cand si la noi?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×