Primele impresii despre Motorola Droid 2

1.106 ori
<b>Primele impresii despre Motorola Droid 2</b>Unul dintre cititorii blogului Gizmodo, pe numele sau Zack a avut ocazia sa testeze unul dintre cele mai asteptate smartphone-uri ale verii, Motorola Droid 2. Testele au avut loc in timpul unei prezentari oficiale Verizon organizata in laboratoarele NASA....

Unul dintre cititorii blogului Gizmodo, pe numele sau Zack a avut ocazia sa testeze unul dintre cele mai asteptate smartphone-uri ale verii, Motorola Droid 2. Testele au avut loc in timpul unei prezentari oficiale Verizon organizata in laboratoarele NASA. Iata cum arata handsetul:

Zack afirma ca reprezentantii Verizon au anuntat ca vor lansa telefonul Droid 2 in saptamanile urmatoare. Terminalul seamana destul de mult cu primul model, doar ca vine cu un design mai prietenos si o carcasa de aceeasi marime, iar porturile au fost pastrate in aceleasi pozitii. Camera din partea din spate are o rezolutie de 5 megapixeli, dar este mai rapida, facand poze mai repede decat pe Droid 1.

Motorola Droid 2

Continuand cu analiza, descoperim ca tastatura lui Droid 2 este mai lata decat cea a predeceosrului sau si ca padul directional si-a schimbat designul, astfel ca veti folosi 4 sageti, in stilul celor de pe PC. Exista si o tasta pentru comenzi vocale in partea stanga-jos. Aflam si ca handsetul ruleaza Android 2.1 si se bazeaza pe interfata Ninjablur, in vreme ce lista sa de specificatii include 8 GB memorie interna si un procesor de 1 GHz.

Motorola Droid

Aparent, Droid 2 va beneficia de update-ul la Android 2.2 Froyo foarte rapid dupa lansare. Oare va fi acest handset un hit la fel de mare ca si predecesorul sau, care a vandut un milion de unitati intr-un timp destul de scurt?

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×