Antennagate revine! Samsung Galaxy A3 și Galaxy A5 au probleme cu semnalul slab

Autor:  | Publicat în:  Samsung 3.816 ori
<b>Antennagate revine! Samsung Galaxy A3 și Galaxy A5 au probleme cu semnalul slab</b>E greu să mulțumești pe toată lumea și dacă produci telefoane din plastic, ele sunt criticate că nu sunt premium, în vreme ce telefoanele din metal se ciobesc la margini și au probleme cu semnalul uneori. Este și cazul lui Samsung Galaxy A3 și...

E greu să mulțumești pe toată lumea și dacă produci telefoane din plastic, ele sunt criticate că nu sunt premium, în vreme ce telefoanele din metal se ciobesc la margini și au probleme cu semnalul uneori. Este și cazul lui Samsung Galaxy A3 și Galaxy A5, handseturi midrange cu dotări bune, margini metalice și care aparent ar avea ceva probleme cu tăria semnalului.

Site-ul rusesc Hi-Tech.Mail afirmă că A3 și A5 nu recepționează bine semnalul celular, ducând cu gândul la un nou Antennagate. Ambele handseturi au corpurile fabricate parțial din metal și la măsurători înregistrează un semnal mai slab decât cel recepționat de Galaxy S5. Acesta din urmă oferă o tărie a semnalului de -82 dBm, în vreme ce A3 atinge -92 dBm, iar A5 -93 dBm. în plus, conectivitatea lor e inferioară celei modelelor din plastic de la Samsung.

Testul a fost realizat folosind aceeași cartela SIM în același loc, deci nu exista îndoieli. Ambele modele de telefoane Galaxy A vor fi lansate în Asia pentru început în serii limitate și asta pentru că Samsung ar avea probleme cu producția, din cauza aceluiași corp metalic. Să regrete oare producătorul sud coreean decizia de a trece la metal deja?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×