AnTuTu publică top 10 telefoane pe luna septembrie 2018; Iată campionii!

3.149 ori
<b>AnTuTu publică top 10 telefoane pe luna septembrie 2018; Iată campionii!</b>A fost o lună tulburătoare pentru AnTuTu, care a avut reputaţia stricată de faptul că Huawei a recunoscut că trişează în acest benchmark. Chiar şi aşa, odată trişorii înlăturaţi zic că rămânem cu o imagine destul de competentă a capacităţilor telefoanelor

A fost o lună tulburătoare pentru AnTuTu, care a avut reputaţia stricată de faptul că Huawei a recunoscut că trişează în acest benchmark. Chiar şi aşa, odată trişorii înlăturaţi zic că rămânem cu o imagine destul de competentă a capacităţilor telefoanelor de top. AnTuTu tocmai a publicat top 10 al celor mai puternice telefoane testate până în luna septembriea. Adus la zi , acesta oferă câteva surprize.

Cifrele compilate de AnTuTu provin în special din AnTuTu 7, cu datele adunate între 1 şi 30 septembrie. Scorurile prezentate aici sunt mediile celor mai bune sesiuni de test şi nu scorurile maxime obţinute de acele handset-uri. La vârful ierarhiei sta ASUS ROG Phone, cu 299.706 puncte, urmat de un alt gaming phone, Xiaomi Black Shark, cu 290.602 puncte. Pe locul 3 este OnePlus 6, cu 289.424 puncte.

AnTuTu publică top 10 telefoane pe luna septembrie 2018; Iată campionii!

Pe lista se mai află şi Vivo NEX S, Xiaomi Mi 8 sau Samsung Galaxy Note 9, în varianta cu procesor Snapdragon. Surprinzător, Xiaomi Pocophone F1 a prins locul 10, fiind de departe cel mai accesibil telefon ca preţ din acest top. Privim cu precauţie totuşi producătorii chinezi de aici, mai ales că nici Xiaomi sau Oppo nu au fost ferite de bănuieli de măsluire în trecut.

De la ROG Phone mă aşteptam să fie pe primul loc, având la bord Snapdragon 845-ul cel mai sus tactat de pe piaţă, la 2.96 GHz. Cred ca luna viitoare intra si Pixel 3 XL in top, poate și Mate 20 Pro dacă scapă Huawei de penalizare.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×