AnTuTu publică top 10 telefoane pe luna septembrie 2018; Iată campionii!

Autor:  | Publicat în:  Topuri telefoane  Benchmark 2.783 ori
<b>AnTuTu publică top 10 telefoane pe luna septembrie 2018; Iată campionii!</b>A fost o lună tulburătoare pentru AnTuTu, care a avut reputaţia stricată de faptul că Huawei a recunoscut că trişează în acest benchmark. Chiar şi aşa, odată trişorii înlăturaţi zic că rămânem cu o imagine destul de competentă a capacităţilor telefoanelor

A fost o lună tulburătoare pentru AnTuTu, care a avut reputaţia stricată de faptul că Huawei a recunoscut că trişează în acest benchmark. Chiar şi aşa, odată trişorii înlăturaţi zic că rămânem cu o imagine destul de competentă a capacităţilor telefoanelor de top. AnTuTu tocmai a publicat top 10 al celor mai puternice telefoane testate până în luna septembriea. Adus la zi , acesta oferă câteva surprize.

Cifrele compilate de AnTuTu provin în special din AnTuTu 7, cu datele adunate între 1 şi 30 septembrie. Scorurile prezentate aici sunt mediile celor mai bune sesiuni de test şi nu scorurile maxime obţinute de acele handset-uri. La vârful ierarhiei sta ASUS ROG Phone, cu 299.706 puncte, urmat de un alt gaming phone, Xiaomi Black Shark, cu 290.602 puncte. Pe locul 3 este OnePlus 6, cu 289.424 puncte.

AnTuTu publică top 10 telefoane pe luna septembrie 2018; Iată campionii!

Pe lista se mai află şi Vivo NEX S, Xiaomi Mi 8 sau Samsung Galaxy Note 9, în varianta cu procesor Snapdragon. Surprinzător, Xiaomi Pocophone F1 a prins locul 10, fiind de departe cel mai accesibil telefon ca preţ din acest top. Privim cu precauţie totuşi producătorii chinezi de aici, mai ales că nici Xiaomi sau Oppo nu au fost ferite de bănuieli de măsluire în trecut.

De la ROG Phone mă aşteptam să fie pe primul loc, având la bord Snapdragon 845-ul cel mai sus tactat de pe piaţă, la 2.96 GHz. Cred ca luna viitoare intra si Pixel 3 XL in top, poate și Mate 20 Pro dacă scapă Huawei de penalizare.

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×