Apar noi denumiri pentru iPhone-urile din acest an: iPhone (2018), iPhone XS și iPhone XS Plus

1.770 ori
<b>Apar noi denumiri pentru iPhone-urile din acest an: iPhone (2018), iPhone XS și iPhone XS Plus</b>Zvonurile despre viitoarele modele iPhone sunt la ordinea zilei, terminale care după cum bine știți au un debut programat pentru luna septembrie a acestui an. Am aflat multe informații despre trio-ul pe care Apple îl pregătește pentru lansare

Nu se putea ca weekend-ul să nu fie marcat de leak-uri pentru noile modele iPhone ce vin în toamnă, mai precis la început de septembrie după cum ne-au obișnuit cei de la Apple an de an. Astăzi descoperim noutăți legate de numele oficiale pe care aceste 3 termianle le vor purta, informația venind din partea retailerului britanic mobilefun.co.uk care ne prezintă pe deasupra și o serie de machete mai bine realizate decât cele văzute până acum.

iPhone XS

Potrivit acestui comerciant care este bine informat de către sursele sale din zona producătorilor de huse și accesorii, terminalele mobile din acest an se vor numi iPhone XS (5.8 inch), iPhone XS Plus (6.5 inch), respectiv iPhone (2018). Acesta din urmă este modelul de buget cu ecran LCD de 6.1 inch, cel pe care l-am tot văzut menționat în leak-uri drept iPhone 9.

Aparent, Apple ar fi decis să adopte această denumire (iPhone 2018) pentru telefonul de buget din acest an fix precum a procedat și cu tableta iPad de buget lansată în primăvară și cunoscută drept iPad 9.7 (2018). Numele prezentate aici cam au sens dacă ne gândim puțin la modul în care gigantul din Cupertino își botează dispozitivele.

MobileFun reconfirmă pe această cale și detalii pe care le-am mai auzit, printre acestea numărându-se și faptul că iPhone 2018 va avea ecran LCD și o singură cameră foto în spate, asta în vreme ce modelele de 5.8 inch și 6.5 inch vor opta pentru panouri OLED și camere duale. iPhone-ul de 5.8 inch va fi identic lui iPhone X pe partea de look și dimensiuni.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×