Analiştii prezic livrări record pentru iPhone-urile din 2018, cele mai mari de la iPhone 6 încoace

1.115 ori
<b>Analiştii prezic livrări record pentru iPhone-urile din 2018, cele mai mari de la iPhone 6 încoace</b>Cu doar câteva săptămâni sau poate chiar zile înainte de lansarea noilor modele iPhone, analiștii vin cu estimări și preziceri legate de vânzările pe care le vor genera aceste dispozitive. Unii spun chiar faptul că vom asista la unele livrări record

Apple pregăteşte pentru lansare modelele iPhone ale anului 2018 pentru luna viitoare şi va fi un eveniment cu adevărat special, 3 telefoane fiind pregătite de debut. Asta ca să nu mai vorbim de celelalte device-uri, precum un Apple Watch nou sau noi modele iPad Pro. Ei bine acum aflăm că analiştii prezic livrări record pentru iPhone-urile cele noi, cele mai mari chiar de la iPhone 6 încoace.

E vorba despre un iPhone Xs cu diagonală de 5.8 inch şi panou OLED, un iPhone Xs Plus de 6.5 inch şi cu panou OLED, dar şi de un iPhone 9/ SE2, cu ecran LCD de 6.1 inch. Raportul de la Digitimes indică faptul că livrările acestei serii noi de telefoane vor fi undeva între 70 de milioane şi 75 de milioane de unităţi până la final de an. Sursele din industrie afirmă că aceste livrări vor urca veniturile partenerilor Apple şi ale producătorilor de componente.

Sunt amintiţi cei de la TSMC şi Foxconn, care vor atinge profituri record în acest an, datorită comenzilor Apple. Aşteptările sunt ca modelul cel ieftin de 6.1 inch să prindă foarte bine la public, din ce am înţeles. Varianta mai ieftină va oferi livrărilor un boost de popularitate mai mare decât la ultimele două generaţii de produs. E foarte important brandingul totusi, pentru ca un iPhone SE 2 cred ca ar atrage mai puțină lume decât un iPhone 9 sa zicem.

Foxconn şi Pegatron îşi împart sarcinile de asamblare pentru noile telefoane, dar Foxconn s-ar ocupa cu grosul acestui task, mai ales pentru modelele OLED, dar şi 30% din cele LCD. TSMC este furnizorul principal de cipseturi Apple Seria A pentru noile telefoane între timp.

Anul trecut iPhone 8 şi 8 Plus nu au fost primite nici pe departe aşa bine cum ar fi dorit Apple, în vreme ce iPhone X s-a vândut excelent. Tradiţional generaţiile "S" nu aduc multă inovaţie (mai mult pe partea de cameră), deci mă intrigă să aud că iPhone Xs şi Xs Plus ar fi aşteptate ca hituri.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×