Probleme mari cu ecranele OLED de pe iPhone 8; Multe rateuri în producţie citate de un oficial Foxconn

2.221 ori
<b>Probleme mari cu ecranele OLED de pe iPhone 8; Multe rateuri în producţie citate de un oficial Foxconn</b>Surse din cadrul Foxconn dezvăluie astăzi că procesul de asamblare al lui iPhone 8 nu merge chiar atât de bine și asta din cauza problemelor întâmpinate cu ecranele OLED. Multe rateuri ale acestor panouri înseamnă că producția merge aproape

Fiecare săptămână nouă aduce veşti bune, dar şi veşti proaste despre evoluţia lui iPhone 8 în producţie. Mai nou aflăm că terminalul are probleme cu panourile OLED care îi sunt pregătite, conform unei postări a unui oficial Foxconn. Acesta afirmă că nu sunt acceptabile cantităţile produse.

Rata de defecţiuni în rândul liniei complete de produse este de 40%, conform aceleiaşi surse, ceea ce e total inacceptabil. Vicepreşedintele Foxconn, Luo Zhongsheng a făcut aceste declaraţii pe Weibo şi pot să pariez că Apple va trage toate sforile să îl zboare din funcţie rapid, dacă se poate. Am aflat cu această ocazie şi că producţia imprevizibilă şi anevoioasă de panouri OLED speciale pentru iPhone 8 vor creşte preţul terminalului.

De aici şi speculaţiile legate de saltul peste 1000 de dolari. Marea problemă ar fi cu acel decupaj special pentru senzori, earpiece şi camera frontală, care practic intră peste ecran. E drept că oficialul Foxconn nu a scris nimic despre asta, ci doar a menţionat "decuparea specială". Postarea a fost ştearsă la câteva ore după totuşi. iPhone 8 e aşteptat cu un ecran edge to edge de 5.8 inch înghesuit într-un format ce ar fi de obicei asociat cu un terminal de 4.7 inch.

Din cei 5.8 inch, 5.1 sunt utilizabili fizic şi restul ar fi dedicaţi unor butoane virtuale, teoretic. Se lucrează la un panou curbat 2.5D şi tot un panou similar va fi inclus şi în spate.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×