Aparat de Împărțit pișcoturi pentru evenimente social media :)

1.651 ori
<b>Aparat de Împărțit pișcoturi pentru evenimente social media :)</b>Dacă ne-ați urmărit săptămâna aceasta și ați citit relatările lui Zsolt, în articolul lui de final de MWC 2012, ați observat probabil că a amintit de un automat care servește pe bază de scanare de cod QR via internet. Ei bine acest aparat a...

Dacă ne-ați urmărit săptămâna aceasta și ați citit relatările lui Zsolt, în articolul lui de final de MWC 2012, ați observat probabil că a amintit de un automat care servește pe bază de scanare de cod QR via internet. Ei bine acest aparat a și fost filmat în acțiune, deci e momentul să vi-l prezint mai pe larg!

Făcând abstracție de tehnologia ce o încorporează, care permite folosirea telefonului ca și unealta de plată prin NFC, observați că automatul de față a fost "hăcuit" ca să funcționeze în mod "aparat de împărțit pișcoturi pentru evenimente social media" :) Nimic rău în asta, personal văd o oportunitate imensă pentru organizatorii unor astfel de evenimente din România, și vă explic și de ce!

QR code - Aparat de pișcoturi pentru evenimente social media :)

Practic participanții la astfel de evenimente în majoritate au în dotare un smartphone, deci prima condiție e dată. Urmează automatul. Să vedem ce face acesta! în momentul în care scanezi codul QR afișat pe acesta, ți se afișează un link spre o pagină de Facebook, în care daca intri și îi dai Like, te înregistrează, iar ca mulțumire te servește cu un pișcot. Ingenios! :)

Practic vorbim de un aparat de împărțit pișcoturi pe bază de Like-uri Facebook :D

Dar gata cu vorba, iată-l în acțiune:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×