Apeluri și mesaje gratuite pe Android și iPhone cu aplicația Vonage

Autor:  | Publicat în:  Aplicatii Telefoane 3.670 ori
<b>Apeluri și mesaje gratuite pe Android și iPhone cu aplicația Vonage</b>Cei de la Vonage au lansat ieri o nouă aplicație pentru iPhone și terminalele Android, care permite apelarea gratuită și trimiterea de mesaje gratis, plus convorbiri internaționale la prețuri reduse. Vonage Mobile le permite utilizatorilor să...

Cei de la Vonage au lansat ieri o nouă aplicație pentru iPhone și terminalele Android, care permite apelarea gratuită și trimiterea de mesaje gratis, plus convorbiri internaționale la prețuri reduse. Vonage Mobile le permite utilizatorilor să realizeze apeluri VOIP evident, nu vă imaginați aici telefonie clasică.

Apelurile VOIP se realizează prin conexiunea WiFi, 3G sau 4G, iar convorbirile low cost se aplică în cazul apelurilor către linii fixe sau de telefonie mobilă din toată lumea. în schimb, dacă doi utilizatori de aplicație Vonage se sună între ei pe iPhone, de exemplu, convorbirea e gratuită. Compania americană din spatele acestei idei afirma că tarifele pentru convorbiri internaționale sunt cu 70% mai mici decât cele ale operatorilor mari și cu 30% mai mici decât cele din SKype.

Utilizatorii aplicației pot cumpăra credit de apelare direct din aplicație via iTunes sau Android Market, în pachete de 4.99 dolari sau 9.99 dolari. Un avantaj aici este faptul că va fi folosit numărul de telefon și lista de contacte de pe telefon, deci apelul se va desfășura ca de obicei și nu va fi nevoie de un nume de utilizator sau cod unic.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×