Nokia: Nu avem un plan B În ce privește strategia pe telefoane inteligente

1.219 ori
<b>Nokia: Nu avem un plan B În ce privește strategia pe telefoane inteligente</b>Sunt foarte multe discuții în dot com privind strategia Nokia la nivel de smartphone-uri. Multe persoane s-au grăbit să declare alianța cu Microsoft ca pe o greșeală capitală. Am testat Nokia Lumia 800 și mi-a plăcut foarte mult, este unul...

Sunt foarte multe discuții în dot com privind strategia Nokia la nivel de smartphone-uri. Multe persoane s-au grăbit să declare alianța cu Microsoft ca pe o greșeală capitală. Am testat Nokia Lumia 800 și mi-a plăcut foarte mult, este unul dintre cele mai bune telefoane cu Windows Phone. Zilele acestea văd la lucru un Nokia Lumia 710, nu este la superlativ ca Lumia 800, dar nu i se pot reproșa prea multe. Mă uit câte articole sunt stârnite de versiunile pe alb ale Lumia 800 sau de așteptatul Lumia 900 cu display de 4.3 inch.

Există interes pentru telefoanele Nokia cu Windows Phone și raportau în ultimul trimestru financiar că s-au livrat peste 1 milion de unități. Este puțin în raport cu iPhone sau cu unele modele de top ale Android, dar este cel mai bine vândut telefon cu WP7 de până acum.

Victor Saejis ocupă funcția de senior vice president la Nokia Europe și într-un interviu către o publicație a declarat: Planul B este ca Planul A să aibă succes. Se știe că Nokia lucrează la ceva nou pentru telefoanele sale ieftine, a pus cruce sistemului de operare Symbian și Nokia 803 ar trebui să consemneze sfârșitul unei ere, vor lansa cel puțin un smartphone de top la MWC din Barcelona ce începe pe 27 februarie 2012.

Va avea succes Nokia cu smartphone-urile sale cu WP7 de la Microsoft sau era mai bun un Nokia N9 cu Android?

Preț Nokia Lumia 710 în magazinele online:

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×