Apeluri video via Skype, acum și pe iPhone (Video)

Autor:  | Publicat în:  Skype 1.782 ori
<b>Apeluri video via Skype, acum și pe iPhone (Video)</b>Skype a anunțat pe blogul său implementarea suportului pentru apeluri video în aplicația de pe iPhone. Aceasta poate fi descărcată din App Store, iar Skype for iPhone permite primirea și efectuarea de apeluri video gratuite pe iPhone, iPad sau iPod...

Skype a anunțat pe blogul său implementarea suportului pentru apeluri video în aplicația de pe iPhone. Aceasta poate fi descărcată din App Store, iar Skype for iPhone permite primirea și efectuarea de apeluri video gratuite pe iPhone, iPad sau iPod Touch.

Softul funcționează atât prin WiFi, cât și conexiune 3G și probabil va crește numărul de utilizatori Skype, care a atins deja 25 de milioane. Videoconvorbirile vor putea fi direcționate și de pe iPhone către PC, către alt iPhone, iar aplicația va suporta și convorbiri audio gratuite cu alți utilizatori Skype.

în plus, puteți apela și numere de telefonie fixă și telefonie mobilă, cu tarife rezonabile. Nouă aplicație Skype for iPhone este compatibilă cu iPhone 4, iPhone 3GS, iPod Touch generația a patra, toate cu iOS 4 sau versiuni ulterioare. Puteți primi apeluri video și pe un iPod Touch de generație a treia și pe iPad.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×