Apeluri VoIP gratuite pentru utilizatorii Facebook, acum prin Vonage

1.542 ori
<b>Apeluri VoIP gratuite pentru utilizatorii Facebook, acum prin Vonage</b>Vonage Mobile are o oferta imbatabila, bazata pe o noua aplicatie Facebook care permite utilizatorilor sai sa isi sune gratuit contactele care folosesc acest serviciu de socializare. Este vorba despre apeluri VoIP, complet gratuite si intiate prin...

Vonage Mobile are o oferta imbatabila, bazata pe o noua aplicatie Facebook care permite utilizatorilor sai sa isi sune gratuit contactele care folosesc acest serviciu de socializare. Este vorba despre apeluri VoIP, complet gratuite si intiate prin intermediul aplicatiei oferite de Vonage.

Softul este deocamdata disponibil pe Android si iPhone si vine cu suport WiFi, 3G, 4G, necesitand evident si un cont Facebook din partea utilizatorului. Aplicatia va importa automat si va imparti pe categorii lista de prieteni din contul serviciului de socializare, in functie de contactele disponibile pentru apeluri vocale si cele disponibile pentru chat (text).

Apelarea VoIP se face extrem de simplu: pur si simplu veti apasa pe numele unui contact cunoscut pentru a-l apela oriunde in lume. De asemenea, daca sunteti apelati, veti fi anuntati automat, chiar daca aplicatia Vonage este inchisa.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×