Oficialii Symbian se declara neimpresionati de Android

1.927 ori
<b>Oficialii Symbian se declara neimpresionati de Android</b>In vreme ce performantele terminalelor Android impresioneaza jurnalisti, experti si chiar oficiali Microsoft si Apple, cei de la Symbian se declara indiferenti in legatura cu evolutia acestei platforme. Ati aflat probabil ca Google a ajuns la performanta...

In vreme ce performantele terminalelor Android impresioneaza jurnalisti, experti si chiar oficiali Microsoft si Apple, cei de la Symbian se declara indiferenti in legatura cu evolutia acestei platforme. Ati aflat probabil ca Google a ajuns la performanta de a avea 200.000 de smartphone-uri Android activate zilnic.

Intre timp Symbian Foundation afirma ca acest numar nu este deloc impresionant, mai ales daca il comparam cu cele 27 de milioane de terminale Symbian vandute in trimestrul 2 al acestui an. Aceasta performanta se traduce prin 300.000 de unitati vandute pe zi, conform lui Lee M. Williams, director executiv Symbian. Astfel, el subliniaza diferenta de popularitate dintre Symbian si Android.

Williams isi continua declaratiile afirmand ca Symbian este cel mai popular sistem de operare pentru smartphone-uri, fiind primul din lume cu peste 25 de milioane de terminale vandute intr-un trimestru.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×