Samsung lansează carduri microSD Ultra High Speed pentru telefoane și tablete LTE

1.234 ori
<b>Samsung lansează carduri microSD Ultra High Speed pentru telefoane și tablete LTE</b>Până acum gama de carduri de memorie Ultra High Speed Class 1 a fost rezervată cardurilor SDXC și SDHC, dar acum Samsung a anunțat și modele microSD care suportă interfața mai rapidă. Produse în variante de 16 GB, noile carduri au viteze maxime...

Până acum gama de carduri de memorie Ultra High Speed Class 1 a fost rezervată cardurilor SDXC și SDHC, dar acum Samsung a anunțat și modele microSD care suportă interfața mai rapidă. Produse în variante de 16 GB, noile carduri au viteze maxime de citire de până la 80 MB/s, de 4 ori mai mari decât cardurile de mare viteză lansate în 2011.

Din păcate nu sunt menționate și vitezele de scriere, dar Samsung a ținut să precizeze că aceste noi carduri sunt destinate tabletelor și telefoanelor cu suport LTE. E logic acest lucru, deoarece viteze mari de download înseamnă automat și o nevoie a unui mediu de stocare cu posibilitate de scriere rapidă a memoriei și apoi de citire rapidă. Noul memory card UHS-1 vine în variante de 16 GB și include un controller Samsung avansat care suporta interfața ultra rapidă UHS-1.

Producția de masă a noilor carduri a început luna trecută, iar Samsung promite pentru viitor și soluții cu densitate crescută în segmentul microSD, pe măsură ce compania asiatică încearcă să își mențină dominația că inovator principal în tehnologiile NAND Flash.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×