Nvidia va prezenta primele telefoane quad core la MWC 2012; Să vedem ce poate Tegra 3 și pe mobil...

1.164 ori
<b>Nvidia va prezenta primele telefoane quad core la MWC 2012; Să vedem ce poate Tegra 3 și pe mobil...</b>Nvidia are planuri mari pentru MWC 2012, astfel că după ce a avut o prezență bună la CES 2012 cu câteva modele de tablete quad core, ne va prezenta în Barcelona și câteva telefoane Tegra 3. Invitația de mai jos, care menționează "premiere...

Nvidia are planuri mari pentru MWC 2012, astfel că după ce a avut o prezență bună la CES 2012 cu câteva modele de tablete quad core, ne va prezenta în Barcelona și câteva telefoane Tegra 3. Invitația de mai jos, care menționează "premiere quad-core" și prezintă un băiat cu un telefon în mâna arata destul de clar la ce trebuie să ne așteptăm la MWC.

Până acum știm de LG X3 că este un telefon quad core cu procesor Nvidia Tegra 3 și mă aștept la companii precum Huawei sau Acer să mizeze pe aceeași soluție. Nu pot garanta că și HTC va face la fel, în vreme ce Samsung știm deja că au dezvoltat un Exynos quad core foarte capabil. în 2011 procesorul Nvidia Tegra 2 a fost adoptat de numeroși producători de tablete și telefoane, dar lucrurile se complică în 2012, odată cu intrarea celor de la Intel în joc, în cârdășie cu cei de la Lenovo și odată cu creșterea în popularitate a soluțiilor TI OMAP.

Să vedem ce are în plan și Qualcomm, deoarece bănuiesc că pe ei îi va alege HTC să le producă procesoarele pentru noile terminale. în orice caz, vom fi în Barcelona la finalul lunii să vedem ce poate face un telefon quad-core și cât de mult a evoluat tehnologia într-un an, față de momentul în care handseturile dual core erau ultimul răcnet.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×