Aplicația Health de pe Galaxy S9 confirmă reamplasarea scanner-ului de amprente

2.625 ori
<b>Aplicația Health de pe Galaxy S9 confirmă reamplasarea scanner-ului de amprente</b>În ultima vreme s-a vorbit mult și despre Samsung Galaxy S9 și despre noutățile pe care acest telefon le va aduce la nivel de design. Descoperim astăzi un soi de confirmare a faptului că scanner-ul de amprente va fi într-adevăr mutat

Se vorbește mult în ultima vreme și despre faptul că flagship-ul Samsung Galaxy S9 va sosi cu un scanner de amprente reamplasat, element regăsit de această dată într-o zonă mult mai ușor de accesat cu degetul. Am văzut ceva randări care ne ofereau un preview pentru modul în care ar putea arăta spatele telefonului cu noul scanner de amprente, iar astăzi primim și un soi de confirmare.

Aceasta vine prin intermediul unei capturi de ecran din aplicația Health destinată noului flagship, imagine unde vedem clar că scanner-ul de amprente se află acum sub camera foto și nu în lateral precum avem pe S8. În lateral va fi păstrat doar bliț-ul LED și senzorul de puls pe care sud-coreenii îl includ an de an pe flagship-uri.

Este o schimbare binevenită și potrivit ultimelor vești vom vedea și un raport screen to body mai mare datorită reducerii muchiilor purtate de panoul frontal. În rest upgrade-urile se vor vedea la interior și bineînțeles nu uităm de camera duală din spate. Acum rămâne să ne convingem dacă Samsung va adopta ideea Apple de a aduce o cameră dublă doar pe modelul cu Plus în coadă.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×