Noul layout pentru camera foto și scanner-ul de amprente de pe Galaxy S9 și Galaxy S9+ este confirmat

2.216 ori
<b>Noul layout pentru camera foto și scanner-ul de amprente de pe Galaxy S9 și Galaxy S9+ este confirmat</b>Printre cele mai mari neajunsuri semnalate de utilizatorii de terminale Galaxy S8 a fost plasarea scanner-ului de amprente într-o zonă greu de accesat cu o singură mână. La Galaxy S8+ șansele de a ajunge la senzor folosind doar o singură mână

La nici 24 ore de la dezvăluirea primelor randări oficiale pentru Samsung Galaxy S9 și Galaxy S9+, celebrul leaker Evan Blass revine în centrul atenției printr-un nou leak asociat acestor terminale. De această dată el ne prezintă noul layout pentru camera foto și scanner-ul de amprente ce va fi adoptat de către flagship-urile sud-coreenilor în prima parte a anului 2018.

Layout S9

Dacă la Galaxy S8 și S8+ toată lumea a criticat amplasarea scanner-ului de amprente într-o zonă greu de accesat, iată că acum se aduce mult așteptata schimbare. Scanner-ul de amprente se află poziționat de această dată chiar sub camera foto după cum puteți vedea și în fotografiile proaspăt dezvăluite.

Se mai confirmă cu această ocazie și faptul că modelul standard Galaxy S9 va oferi o singură cameră foto în spate, în timp ce pe S9+ vom vedea doi senzori de 12 megapixeli care vor facilita realizarea de fotografii cu zoom optic 2x. Telefoanele se lansează pe 25 februarie în Barcelona și ne vom afla la fața locului pentru a vă aduce handson-uri!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×