Capacitatea bateriilor de pe Galaxy S9 și S9+ este confirmată de un retailer; unități de schimb ajung la vânzare

1.663 ori
<b>Capacitatea bateriilor de pe Galaxy S9 și S9+ este confirmată de un retailer; unități de schimb ajung la vânzare</b>Vestea că flagship-urile Samsung Galaxy S9 și Galaxy S9+ vor sosi cu baterii de 3000, respectiv 3500 mAh a sosit în online de curând, iar acum avem și confirmarea. Aceasta vine prin intermediul unui retailer ce listează la vânzare

Un lucru de care fanii Samsung nu sunt deloc mulțumiți în ceea ce privește viitoarele flagship-uri Galaxy S9 și S9+ este faptul că bateriile vor avea aceeași capacitate precum cele oferite de generația S8. Astfel o baterie de 3000 mAh se va regăsi pe Galaxy S9 cel standard, în vreme ce modelul cu Plus în coadă va beneficia de o unitate de 3500 mAh - ambele sosind desigur cu suport pentru încărcare rapidă.

Baterie Galaxy S9

Grație unui retailer numit Union Repair astăzi vine confirmarea acestor capacități pentru bateriile flagship-urilor, comerciant ce deja vinde unități de schimb pentru cele două telefoane. După cum se poate observa și în imaginile din acest articol, pe baterii apar seriile G960, respectiv G965 - acestea fiind numele de cod purtate de către cele două smartphone-uri.

Banda flex Galaxy S9

Totodată apare și o imagine în care se poate remarca banda flex de la interiorul telefoanelor, componente pe care se află și portul de încărcare USB Type-C. Așa cum știm deja, Galaxy S9 și Galaxy S9+ se lansează în cadrul unui eveniment programat pentru data de 25 februarie în Barcelona, urmând ca livrările să înceapă din 16 martie. Rămâne să testăm dacă într-adevăr noile procesoare folosite vor contribui la eficiența energetică promisă aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×