Samsung Galaxy S9 ar putea veni cu scanner de amprente frontal, integrat discret

2.085 ori
<b>Samsung Galaxy S9 ar putea veni cu scanner de amprente frontal, integrat discret</b>Apare astăzi în online și posibilitatea ca viitorul flagship al celor de la Samsung, adică Galaxy S9 să aducă un scanner de amprente plasat frontal. Acest modul de autentificare va fi integrat discret se pare și mai descoperim totodată

Samsung Galaxy S9 a stârnit deja pasiune şi interes atât în topul celor mai căutate telefoane de pe Mobilissimo.ro, cât prin abundenţa de menţiuni în presă în ultimele săptămâni. Am aflat că va avea partea leului din procesoarele Snapdragon 845, iar azi descoperim că ar urma să vină cu un scanner de amprente frontal.

Ştim cu toţii că Galaxy S8 şi chiar Note 8 nu au avut cele mai inspirat plasate scannere de amprente. La cel de pe S8 e greu să ajungi, iar la cel de pe Note 8 dacă încerci să ajungi cu arătătorul rişti să apeşi pe butonul Bixby cu alte degete. Samsung vrea să umble la aceste probleme de ergonomie pe viitorul flagship. E drept ca o integrare frontală ar mai tăia din acel screen to body ratio mare la care râvnesc toţi producătorii.

Galaxy S9

Deocamdată avem doar un brevet pentru viitorul terminal, unul depus în numele Samsung la KIPRIS, organizaţia de trademarking din Coreea de Sud. Sammy ar avea de gând să includă un mic spaţiu în zona inferioară a lui S9, care va include un scanner de amprente ultra rapid. Va fi foarte discret şi aproape invizibil. Nu se va reveni la butonul Home fizic, asta e sigur.

Ce ştim sigur e că tehnologia care integrează scannerul de amprente în panoul ecranului nu e gata încă şi dacă mai trece timp fie o vedem pe Note 9, fie Samsung plusează cu un rival pentru Face ID. Acela totuşi nu poate fi realizat cu una cu două, fiind obiectul a minim 5 ani de muncă. Pe Galaxy S9 îl aşteptăm la început de 2018, cu 6 GB RAM şi cu un ecran cu muchii curbate şi diagonală mare.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×