Aplicația Nokia Video Director se lansează pentru Windows 8, aduce editare video În mișcare

Autor:  | Publicat în:  Aplicatii 1.058 ori
<b>Aplicația Nokia Video Director se lansează pentru Windows 8, aduce editare video În mișcare</b>Ziua Recunoștiinței tocmai a trecut în America, și avem multe motive pentru care să fim recunoscători. Nokia tocmai a lansat aplicația Nokia Video Director pentru Windows Phone tocmai a ajuns în magazinul de aplicații. &nbsp; Aceasta este o...

Ziua Recunoștiinței tocmai a trecut în America, și avem multe motive pentru care să fim recunoscători. Nokia tocmai a lansat aplicația Nokia Video Director pentru Windows Phone tocmai a ajuns în magazinul de aplicații.

Aceasta este o aplicație companion Windows Phone 8 care funcționează în tandem cu aplicația cu aceeași nume. Nokia afirmă că aplicația Nokia Video Director nu este exact o aplicație de sine stătătoare și este menită să fie folosită cu tableta Nokia Lumia 2520, ce rulează aceeași aplicație.

Nokia Video Director îți permite să realizezi captură video și să transferi fișierul către tabletă, aceasta fiind o aplicație atât pentru Windows Phone, cât și pentru Windows Phone 8. Aplicația oferă funcții de editare video din care rezultă materiale impresionante. Nokia Video Editor va prelua materialul filmat și îl va transforma într-un video mult mai bun.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×